JULTULPANER

Förmedla en föraning av våren

– skicka en frasig tulpanbukett som julhälsning!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Blomsterförmedlarna erbjuder redan nu härligt frasiga tulpanbuketter. Tulpaner brukar annars börja säljas i januari, efter helgerna. De är redan här!

Några utvalda bildexempel på tulpanbuketter hos ovanstående blomsterförmedlare:

Tulpanbukett med röda tulpaner, röda bär och gröna blad.

Röda tulpaner, röda bär och gröna blad. En perfekt julbukett! Arrangemanget på bilden heter “Kärleksfulla tulpaner” och finns att beställa i tre olika storlekar hos Euroflorist

Bukett med röda och vita tulpaner.

Vita och röda tulpaner tillsammans. Så flotta! Buketten finns i storlekarna Standard, Elegant och Lyx på euroflorist.se.

Bukett med röda tulpaner, inslagen i omslagspapper.

Tycker du det är svårt att bestämma vilka blommor du ska skicka? Inte konstigt, det finns ju så många vackra arrangemang. En bukett med tulpaner går alltid hem! Väljer du “Tulpanhälsning” som du ser på bilden kommer buketten att levereras inslagen i omslagspapper. Skicka tulpaner med ett blombud från Euroflorist och önska God Jul

Blombukett med röda tulpaner och små söt lila blommor.

Tulpanlycka“, en underbar bukett som kommer att sprida mycket glädje! Den finns hos blomsterförmedlaren Euroflorist

Bukett med röda tulpaner och grönt.

Det finns så många julblommor att välja mellan. Tulpaner är ett bra val! Det här arrangemanget heter “Tulpanromans” och kommer från Euroflorist

Bukett med röda tulpaner, eucalyptus och mjuktall.

Röda tulpaner, eucalyptus och mjuktall är jättefina tillsammans. Du hittar buketten “Juldagsorgon” hos Interflora. Gör någon glad med en tulpanbukett!

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på julblommor hos de olika blomsterförmedlarna innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka! Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Flowerhouse
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Skicka julblommor med blombud

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet