Julblommor hos EUROFLORIST

Beställ ett blomsterbud
från EUROFLORIST på nätet

Rund, exklusiv julgrupp, med en bas av röda julstjärnor, röda bär, grönt, kottar och julkulor. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!

“Lyxiga julstjärnor” är en exklusiv julgrupp i rött, grönt och brunt. En julgrupp som utstrålar JUL! Vill du skicka de här blommorna till någon i julklapp? Julgruppen finns att beställa online i Euroflorists egen e-butik.

Euroflorist är en av de största och mest erfarna blomsterförmedlingarna på nätet. Nu finns mängder av julgrupper, julbuketter och juldekorationeri sortimentet. Vissa arrangemang är innehåller en liten extra present, t ex en läcker chokladask.

Förmedlingsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Några utvalda bildexempel på julgrupper, julbuketter och juldekorationer hos Euroflorist:

Julbukett med amaryllis, tulpaner, grönt och julkulor. Blommorna kommer från Euroflorist.

“FloristFias Julbukett” från Euroflorist ger en härlig julfeeling! Skicka blommorna med ett Euroflorist-bud och önska dina nära och kära God Jul!

Julgrupp i vitt och grönt, i vit skål. Vit julstjärna, vita echeveria och gröna växter, vackert arrangerade i skålen. Ett blomsterbud är busenkelt att beställa direkt på nätet i Euroflorists onlinebutik

En vacker, vintervit julgrupp bryter av fint mot allt rött julpynt! Julgruppen hittar du bland Euroflorists julblommor.

Amaryllisbukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. superfin! Julbuketten finns hos Euroflorist.

Amaryllisen gör sig fint som snittblomma. På bilden en bukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. Superfin! Amaryllisbuketten hittar du i Euroflorists julavdelning.

Juldekoration från Euroflorist, med röda amaryllis. Ilexbär, grönt och julpynt i basen. Juldekorationen ingår i Euroflorists sortiment av julblommor.

Majestätiska djupröda amaryllisar i en vacker glasvas, med ilexbär, grönt och julpynt som dekorationer i basen. Juldekorationen blir en superfin julklapp! Euroflorist ser till att din blomstergåva levereras ända hem till mottagarens dörr.

Liten julgrupp med hyacinter, kottar, mossa och julpynt. Julgruppen finns att beställa i Euroflorists webbutik.

En söt liten julgrupp, med väldoftande hyacinter, kottar, mossa och julpynt. Välj mellan tre storlekar på julgruppen i Euroflorists webbutik. Tänk på att hyacinter kan vara lite jobbiga för känsliga allergiker, så om du ska skicka blommor till någon med allergi är det bättre att välja en annan blomsort. Hyacintgruppen ingår i Euroflorists julsortiment.

Tulpanbukett med röda och vita tulpaner, inslagna i omslagspapper. Tulpanerna finns att beställa hos Euroflorist.

Att få ett fång tulpaner till jul känns både nykommet och lyxigt. Hos Euroflorist finns den här vackra buketten, med vita och röda tulpaner. Välj mellan tre storlekar på buketten. Låt en vacker blombukett förmedla din julhälsning! Skicka tulpanerna med ett Euroflorist-bud ända hem till mottagarens dörr! Din generösa gest kommer garanterat att uppskattas.

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Skicka julblommor med ett bud från Euroflorist

– beställ din blomsterpresent online

BLOMSTERBUD INOM SVERIGE OCH TILL UTLANDET