Juldekorationer

Skicka en
juldekoration med blomsterbud

Juldekoration med amaryllis, ilex, nejlika och tall. Ur Interfloras julsortiment.

Amaryllis, ilex, nejlika och tall i en tjusig kombination. Blomsterdekorationen hittar du bland Interfloras julblommor. Skicka den med ett blombud och gör någon riktigt juleglad:)

– beställ din gåva direkt på nätet!

Euroflorist och Interflora är bra val när du ska
sända blomsterbud till dina nära och kära.
Förmedlingsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos båda.
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Blomsterförmedlingarna på nätet är duktiga på att arrangera vackra juldekorationer. De använder sig ofta av skålar som de fyller med julblommor och t ex mossa, juldekorationer, kulor, kanel, röda bär, apelsiner, äpplen… ja, fantasin flödar!

Euroflorist och Interflora är två stora och välkända blomsterförmedlare, som båda är duktiga på att arrangera stämningsfulla juldekorationer. Förmedlingsavgiften är 99 kr för blomsterbud inom Sverige.

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist fixar blomsterbud till ett fyrtiotal länder. Jämför utbud och priser!

Nedan presenteras ett urval ur blomsterförmedlingarnas sortiment av vackra juldekorationer:

Rund, exklusiv julgrupp, med en bas av röda julstjärnor, röda bär, grönt, kottar och julkulor. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!

“Lyxiga julstjärnor” är en exklusiv juldekoration i rött, grönt och brunt. Vill du skicka de här blommorna till någon i julklapp? Beställ ett blomsterbud i Euroflorists e-butik, så kommer din blomstrande gåva att färdas ända hem till adressaten.

Liten juldekoration i rund skål, med vinröda orkidéer, rosépeppar, julkulor och grönt. Juldekorationen ingår i Interfloras julsortiment.

Stor lyxdekoration, ur Interfloras julsortiment. Juldekorationen består av vinröda orkidéer, rosépeppar, julkulor och grönt. Din julhälsning kommer garanterat att göra mottagaren glad om du väljer att skicka det här fina blomsterarrangemanget. Sänd ett blomsterbud tillsammans med din julhälsning och sprid äkta julglädje ända hem till dörren!

Vit azalea i kruka, med grön gran och vita julkulor. En juldekoration från Interflora.

En vit azalea tillsammans med dekorationsgran och julkulor. Mycket stämningsfullt. Vill du skicka den här blomsterdekorationen till någon i jul? Surfa in på Interfloras hemsida, beställ blommorna och sedan sköter Interflora resten. Önska God Jul med en juldekoration – skicka den med ett Interflora-bud!

Du hittar många fler juldekorationer, julgrupper
och julbuketter i blomsterbutikernas egna hemsidor. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Sänd julblommor med blombud

– beställ din blomsterklapp på nätet
för leverans inom Sverige eller till utlandet