Juldekorationer

Skicka en
juldekoration med blomsterbud

"Vinterdröm" är en söt bordsdekoration, med blandade blommor i romantiska, ljusa vinterfärger. Blommorna är arrangerade i en rund hattask. Skicka bordsdekorationen med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!

“Vinterdröm” är en söt bordsdekoration, med blandade blommor i romantiska, ljusa vinterfärger. Blommorna är vackert arrangerade i en runt hattask (den kan användas som förvaringsask när blommorna har vissnat). Skicka bordsdekorationen med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!

– beställ din gåva direkt på nätet!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Alla tre tar 99 kr i förmedlingsavgift för blomsterbud inom Sverige

Blomsterförmedlingarna på nätet är duktiga på att arrangera vackra juldekorationer. De använder sig ofta av skålar som de fyller med julblommor och t ex mossa, juldekorationer, kulor, kanel, röda bär, apelsiner, äpplen… ja, fantasin flödar!

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare, som alla är duktiga på att arrangera stämningsfulla juldekorationer. Förmedlingsavgiften är 99 kr för blomsterbud inom Sverige.

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

Nedan presenteras ett urval ur blomsterförmedlingarnas sortiment av vackra juldekorationer:

Bordsdekoration med rött stearinljus, gran, röda rosor, röda ilexbär, tall, kottar och band. Juldekorationen ingår i Euroflorists utbud av julblommor.

Juldekorationen “Julmys”, en stämningsfull dekoration, med ett rött stearinljus i mitten, omgivet av kottar, röda rosor, tall, ilexbär och röd/vitt band. En superfin julklapp som skickas med ett Euroflorist-bud ända hem till mottagarens dörr!

å bilden en rund skål, fylld med röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, avklippta röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple. Juldekorationen ingår i Flowerhouse sortiment av julblommor.

Flowerhouse skickliga florister är fenor på att arrangera unika och eleganta bordsdekorationer. På bilden en rund skål, fylld med röda nejlikor, röd germini, grön skimmia, avklippta röda ilexkvistar, kuddmossa, kottar och rött äpple. Att blommografera en juldekoration via Flowerhouse är enkelt – beställ din blomstrande julklapp snabbt och enkelt på nätet!

Julamarllis i glasvas - en bordsdekoration från Interflora.

En amaryllis i en smal, rund glasvas blir en fin överraskning för den som får äran att mottaga ditt blomsterbud! Julamaryllisen finns att beställa online hos Interflora som har mångårig erfarenhet av att förmedla blomstergåvor runt om i Sverige, och till utlandet.

Skål med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, grönt och kottar. En lyxig juldekoration från Interflora.

Interfloras lyxigaste juldekoration! En unit och elegant skapelse, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, grönt och mossa. Obs: det finns även en mindre variant av dekorationen! Blommografera din julklapp via Interflora – beställ din gåva snabbt och enkelt i deras webbutik!

Rund, exklusiv julgrupp, med en bas av röda julstjärnor, röda bär, grönt, kottar och julkulor. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Euroflorist och önska God Jul!

“Lyxiga julstjärnor” är en exklusiv juldekoration i rött, grönt och brunt. Vill du skicka de här blommorna till någon i julklapp? Beställ ett blomsterbud i Euroflorists e-butik, så kommer din blomstrande gåva att färdas ända hem till adressaten.

Juldekoration i vit, fyrkantig skål, med vit amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar. Skicka juldekorationen med ett blomsterbud från Flowerhouse och överraska dina nära och kära till jul!

“Strictly business” är en flott och smakfull juldekoration från Flowerhouse, med vita amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar – allt arrangerat i en fyrkantig, vit skål. Juldekorationen finns att beställa online hos Flowerhouse, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.

Juldekoration med röda rosor, nejlikor och skimmia, grönt och kottar. Den ingår i Interfloras julsortiment.

“Juldröm med choklad”, en stämningsfull juldekoration med röda rosor, nejlikor, skimmia, grönt och kottar. Plus en ask med läckra chokladpraliner som extra bonus. Bordsdekorationen och chokladasken blir en fin julklapp till någon du tycker om! Gåvosetet hittar du bland Interfloras alla julgrupper, julbuketter och juldekorationer.

Juldekoration i vit rund skål, med blandade vita säsongsblommor tillsammans med julgrönt och silverkulor. Beställ juldekorationen i Flowerhouse e-butik, så kommer din julgåva att färdas ända hem till mottagarens dörr!

“Tindra”, ett stilfullt arranemang i vit skål, med blandade, vita säsongsblommor, silverkulor och julgrönt. Juldekorationen hittar du bland Flowerhouse julblommor.

Du hittar många fler juldekorationer, julgrupper och julbuketter i blomsterbutikernas egna hemsidor. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Flowerhouse
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora
Julblommor hos Flowerhouse

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Flowerhouse
– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Sänd julblommor med blombud

– beställ din blomsterklapp på nätet
för leverans inom Sverige eller till utlandet