Juldekorationer

Skicka en
juldekoration med blomsterbud

– beställ enkelt direkt på nätet!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Alla tre tar 99 kr i förmedlingsavgift för blomsterbud inom Sverige

Blomsterförmedlarna är duktiga på att arrangera vackra juldekorationer. De använder sig ofta av skålar som de fyller med julblommor och t ex mossa, juldekorationer, kulor, kanel, röda bär, apelsiner, äpplen… ja, fantasin flödar!

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare, som alla är duktiga på att arrangera stämningsfulla juldekorationer. Förmedlingsavgiften är 99 kr för blomsterbud inom Sverige. Naturligtvis kan du skicka julblommor till utlandet hos alla tre.

Nedan presenterar vi ett urval ur de här blomsterförmedlarnas sortiment av vackra juldekorationer:

Juldekoration med echiveria i mitten, omgiven av röda, lila och gröna blommor. Superfin!

Charmig juldekoration“, en superfin juldekoration bestående av en echeveria i mitten med röda, lila och gröna blommor runt om. Det är Euroflorist som har designat dekorationen. Beställ dina julblommor online i deras webshop, så fixar Euroflorist ett blomsterbud som levereras ända hem till mottagarens dörr.

Juldekoration i glasskål med vitt blockljus, tall, kottar och mossa.

En glasskål fylld med tall, mossa och kottar och så ett vitt blockljus i mitten. Perfekt att skicka med ett blomsterbud! Du hittar “Christmas Candle” på flowerhouse.se.

Korg med juldekoration; frostade rosor, gröna blad, champagnefärgade julkulor plus annat julpynt.

Jul i korg“, en dekoration med hög julstämningsfaktor! Frostade rosor, gröna blad, champagnefärgade julkulor, och andra små juldekorationer – allt arrangerat i en flätad julkorg. Juldekorationen finns i tre olika stolekar. Överraska i december och skicka julblommor med ett blombud från Euroflorist

Juldekoration i vit skål, med vit amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar.

Strictly Christmas“, ett jularrangemang från Flowerhouse. Dekorationen består av vit amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar. Skicka dina julbommor med ett bud från Flowerhouse!

Dörrkrans med gröna barrkvistar, dekorerad med apelsinskivor, kanelstänger, kottar, rött sidenband mm.

Istället för att skicka blommor kan du välja att skicka en dörrkrans. Den här fina kransen är arrangerad av Euroflorist. Vill du skicka den till någon? Beställ ett blomsterbud online på euroflorist.se

Juldekoration med röda julstjärnor, kottar, grönt, röda bär, kanelstänger. Från Interflora.

Om du väljer den här stämningsfulla juldekorationen till ditt blomsterbud kommer du att hjälpa till att sprida information om Cancer Rehabfondens viktiga arbete. Dekorationen finns bland Interfloras alla vackra julblommor.

Vit kruka med vit azalea, dekorerad med kottar och guldfärgade julkulor.

Golden azalea“. En vit azalea dekorerad med kottar och guldiga julkulor. Så stilig! Skicka dina julblommor med ett bud från Flowerhouse!

Juldörrkrans med kastanjer, glittriga äpplen, silvergirland och silverek.

En silverfärgad dörrkrans, så stämningsfull! Dekorationen består bl a av kastanjer, glittriga äpplen, silvergirland och silverek. Vill du överraska någon med julkransen? Gå in på euroflorist.se och beställ ett blombud direkt i webshoppen! 

 

Du hittar många fler juldekorationer, julgrupper och julbuketter på blomsterförmedlarnas egna hemsidor. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Flowerhouse
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Sänd julblommor med blombud

– beställ din blomsterklapp på nätet
för leverans inom Sverige eller till utlandet