Juldekorationer

Skicka en
juldekoration med blomsterbud

Julgruppen på bilden består av julstjärnor, vaktelbär och gran/tall . Allt vackert arrangerat i en biologiskt nedbrytbar skål tillverkad av plantfiber (bambu, halm och majspulver). Beställ ett blomsterbud smidigt och snabbt i Interfloras e-butik!

Beställ en juldekoration hos Interflora och skänk samtidigt en slant till Läkare Utan Gränsers viktiga arbete! Dekorationen på bilden består av julstjärnor, vaktelbär och gran/tall . Allt vackert arrangerat i en biologiskt nedbrytbar skål tillverkad av plantfiber (bambu, halm och majspulver). Skicka julblommor med bud via Interflora och gör någon riktigt juleglad!

– beställ din gåva direkt på nätet!

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på juldekorationer
hos de största blomsterförmedlingarna på nätet:

-> beställ julblommor hos Florister i Sverige här!

-> beställ julblommor hos Euroflorist här!

-> beställ julblommor hos Interflora här!

Scrolla runt bland julblommorna hos ovanstående blomsterförmedlingar, så hittar du flera juldekorationer med julens populära blommor. Jämför utbud och priser och välj din favorit att skicka!

Budavgift:

Florister i Sverige:
varierande avgift beroende på vilken ort och vilken blomsteraffär du väljer

Euroflorist och Interflora:
99 kr för blomsterbud inom Sverige

(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Alla ovan nämnda blomsterförmedlingar skickar julblommor utomlands

Beställ julblommor snabbt och smidigt direkt på nätet

Blomsterförmedlingarna på nätet är duktiga på att arrangera vackra juldekorationer. De använder sig ofta av skålar som de fyller med julblommor och t ex mossa, juldekorationer, kulor, kanel, röda bär, apelsiner, äpplen… ja, fantasin flödar!

Florister i Sverige, Euroflorist och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlingar. Alla är fenor på att arrangera stämningsfulla juldekorationer.

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist fixar blomsterbud till ett fyrtiotal länder. Jämför utbud och priser!

Nedan presenteras ett urval ur blomsterförmedlingarnas sortiment av vackra juldekorationer:

Skål med juldekoration, här i rött, grönt och brunt. Floristen skapar med tillgängliga säsongsblommor och pynt. Beställ ditt blomsterbud online hos Florister i Sverige!

Vacker juldekoration i skål. Låt floristen skapa en tjusig dekoration med tillgängliga säsongsblommor, grönt och julpynt! Ett alternativ hos Florister i Sverige. Beställ din julgåva i e-butiken – skicka den med bud!

Rund pappkartog med sött jularrangemang i rött, grönt o. brunt. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Euroflorist!

En söt juldekoration som designats av Euroflorists skickliga kreatörer. Dekorationen är lättplacerad och gör sig fint både på matbordet, soffbordet eller någon annanstans i rummet. Beställ julblommor hos Euroflorist – skicka dem med bud!

Liten juldekoration i rund skål, med vinröda orkidéer, rosépeppar, julkulor och grönt. Juldekorationen ingår i Interfloras julsortiment.

Stor lyxdekoration, ur Interfloras julsortiment. Juldekorationen består av vinröda orkidéer, rosépeppar, julkulor och grönt. Din julhälsning kommer garanterat att göra mottagaren glad om du väljer att skicka det här fina blomsterarrangemanget. Sänd ett blomsterbud tillsammans med din julhälsning och sprid äkta julglädje ända hem till dörren!

Du hittar många fler juldekorationer, julgrupper
och julbuketter i blomsterbutikernas egna hemsidor. Se mer här:

Julblommor hos Florister i Sverige
Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Sänd julblommor med blombud

– beställ din blomsterklapp på nätet
för leverans inom Sverige eller till utlandet