Julblommor med Julstjärnor

Skicka ett blomsterbud med julstjärnor

– beställ budet enkelt direkt online!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare.
Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Röda julstjärnor och vita julstjärnor… Det är blommor som hör julen till! På sydligare breddgrader kan man se stora buskar fulla med vackra julstjärnor. Här i Sverige säljs de i krukor och som vackra blomsterdekorationer. Det finns allt från små minijulstjärnor till riktigt stora julstjärnor med flera grenar.

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora blomsterförmedlare. Du kan beställa julgrupper med julstjärnor hos dem alla och få dem skickade med ett blomsterbud.

Några utvalda exempel på blomsterarrangemang med julstjärnor från de tre blomsterförmedlarna:

Klassisk röd julstjärna. Papper runt krukan

Blinka lilla stjärna” är en klassisk julstjärna, inslagen i papper. En perfekt julgåva! Vill du skicka den med ett blomsterbud? Titta in hos Euroflorist

Arrangemang i rund skål med röda julstjärnor och juldekorationer.

Lyxiga julstjärnor“, ett arrangemang som verkligen sprider julstämning! Julgruppen finns att beställa i Euroflorists onlinebutik.

Rund skål med plantering av röda minijulstjärnor, mossa samt fem stycken röda julgranskulor som dekoration. En ask med nio praliner ingår i gåvan.

Julfint med choklad“. Ett arrangemang från Flowerhouse. Julgruppen består av röda minijulstjärnor, fem röda julgranskulor och mossa. Dessutom ingår en ask med nio härliga chokladpraliner i presenten! Varför inte önska God Jul med ett blombud från Flowerhouse?

Låg plantering med röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel och nobilisgran.

Röda stjärnor” är en plantering som ger den rätta julfeelingen! Röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel och nobilisgran; juligare än så kan det väl inte bli? Julgruppen finns att beställa online hos Flowerhouse.

Julgrupp med julstjärnor, nobilis och tall samt kottar och kanelstänger. Finns hos Interflora.

Om du väljer den här tjusiga julgruppen till ditt blomsterbud hjälper du till att sprida kunskap om Cancer Rehab-fondens viktiga arbete. Julgruppen består av julstjärnor, nobilis, tall, kottar och kanelstänger. Juligt så det förslår! Gör någon glad med en julgrupp till jul – skicka den med ett blomsterbud från Interflora!

Julgrupp i vit skål med röda julstjärnor och grön mossa.

Julens stjärnor” kommer att bli pricken över i:et i juldukningen! En vit skål fylld med röda julstjärnor och grön mossa, så juligt i all sin enkelhet! Julgruppen hittar du hos Flowerhouse.

Julgrupp med ulstjärnor, nobilis och tall samt kottar och kanelstänger. Finns hos Interflora.

En stämningsfull julgrupp med julstjärnor, nobilis, tall, kottar och kanelstänger. Du hittar den bland Interfloras alla julblommor. Önska God Jul genom att skicka blommor med bud! Vad är bättre än att ge blommor i julklapp?

 

 

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Skicka en julbukett,
julgrupp eller juldekoration med bud

– beställ din blomstrande julhälsning online
för leverans inom Sverige eller till utlandet