Krukväxter

Gröna växter online

Skicka som julklapp till någon annan, eller beställ till dig själv

-> beställ krukväxter hos Lalaplants här!

Gröna växter är bra för inomhusklimatet. Och förstås för hemtrevnaden.

Investera i nya, fräscha inomhusväxter! Eller skicka till någon när och kär som julklapp tillsammans med din julhälsning. Precis som ett vanligt blomsterbud, fast du skickar en frodig krukväxt istället för ett fång blommor.

Lalaplants väljer ut sina leverantörer med omsorg. Detta för att kunna erbjuda hög kvalitet på sina växter. För att få ner priserna undviker Lalaplant onödiga mellanhänder.

Välj bland över 100 olika växter! Varje planta genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan leverans.

Förkovra dig om växternas förtrollade värld tillsammans med Ernst Kirchsteiger! Hur då? Jo, du inhämtar matnyttig information om växtskötsel på Lalaplants hemsida. Eller så går du med i Ernsts växtskola. Bara registrera din e-postadress hos Lalaplant, så kommer du att få skötselråd direkt till din e-postlåda lite då och då.

Vill du skicka en krukväxt till någon annan än dig själv? Fyll i din hälsningsfras i kassan och välj aktuell leveransadress. Då börjar resan för din grönskande gåva. Snart landar den hos mottagaren och du kan känna dig nöjd med att ha spridit grön glädje!

Skicka en grön växt istället för julblommor! Det blir en omtänksam julklapp. Perfekt att ge till någon som flyttat hemifrån, flyttat ihop eller till någon med gröna fingrar.

Välj bland flera leveransalternativ. Hemleverans finns som val. Fri frakt-alternativ finns vid köp över 599 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Lalaplants utbud och villkor.

-> beställ krukväxter hos Lalaplants här!