Julbuketter

Önska God Jul
med en julbukett

Julbukett med röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistage, vide och guldjulkulor. Julbuketten finns att beställa online hos Flowerhouse, en erfaren blomsterförmedling på nätet.

“Guldig Amaryllisbukett” från Flowerhouse är en extra festlig blombukett med “extra allt”. Buketten innehåller röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistage, vide och guldjulkulor. Sänd en blomstrande julgåva till någon du gillar – beställ blommorna i Flowerhouse e-butik!

– beställ din blomstergåva online

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Blomsterförmedlingarna på nätet har laddat upp med vackra julbuketter innehållande t ex tulpaner, rosor eller amaryllis. Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare. Alla tre tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige.

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

Några utvalda bildexempel från de tre blomsterförmedlingarna:

Julbukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. Blommorna ingår i Flowerhouse sortiment av julbuketter, julgrupper och juldekorationer.

Amaryllis passar jättebra som snittblomma. Amaryllisbuketten på bilden, med amaryllis och ilexbär, hittar du i Flowerhouse e-butik. Låt julblommorna skickas hela vägen hem till mottagarens dörr med ett Flowerhouse-bud!

Julbukett med amaryllis, tistlar, hyacinter och alstroemeria. Låt Interflora leverera blommorna ända hem till den leveransadress du uppgivit.

“Hyacintlyx” är en vacker julbukett med amaryllis, tistlar, hyacinter och alstroemeria. Blommorna hittar du i Interfloras egen webbutik.

Amaryllisbukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. superfin! Julbuketten finns hos Euroflorist.

Amaryllisen gör sig fint som snittblomma. På bilden en bukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. Superfin! Amaryllisbuketten hittar du i Euroflorists julavdelning.

Julbukett från Flowerhouse, med röda amaryllis, eucalyptus och mjuktall.

“Merry Christmas” är en fantastisk julbukett med röda amaryllis, eucalyptus och mjuktall. Låt ett fång amaryllis från Flowerhouse förmedla din julhälsning!

Julbukett med amaryllis, tulpaner, grönt och julkulor. Blommorna kommer från Euroflorist.

“FloristFias Julbukett” från Euroflorist ger en härlig julfeeling! Skicka blommorna med ett Euroflorist-bud och önska dina nära och kära God Jul!

Tulpanbukett med röda och vita tulpaner, inslagna i omslagspapper. Tulpanerna finns att beställa hos Euroflorist.

Att få ett fång tulpaner till jul känns både nykommet och lyxigt. Hos Euroflorist finns den här vackra buketten, med vita och röda tulpaner. Välj mellan tre storlekar på buketten. Låt en bukett tulpaner förmedla din julhälsning! Skicka tulpanerna med ett Euroflorist-bud ända hem till mottagarens dörr! Din generösa gest kommer garanterat att uppskattas.

Stor tulpanbukett med röda jultulpaner, eucalyptus och mjuktall. En stämningsfull julbukett från Interflora.

Tulpaner ger en känsla av att våren är här när den mörka tiden är över. Dessutom är det LYX att få ett fång tulpaner redan i december! Skicka ett fång röda jultulpaner från Interflora till dina nära och kära – beställ din blomstergåva enkelt och smidigt online.

Kika in i blomsterförmedlarnas egna butiker. Där finns många fler fina julblommor! Se mer här:

Till Euroflorists julblommor
Till Flowerhouse julblommor
Till Interfloras julblommor

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora
Julblommor hos Flowerhouse

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Flowerhouse
– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Skicka julblommor med blomsterbud

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet