Julbuketter

Överraska med en julbukett

– beställ ett blomsterbud enkelt på nätet!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Blomsterförmedlarna har laddat upp med vackra julbuketter innehållande t ex tulpaner, rosor eller amaryllis. Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare. Alla tre tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige och du kan beställa blommor till utlandet hos dem alla.

Några utvalda bildexempel från de tre blomsterförmedlarna:

Julbukett med röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistach, vide och guldjulkulor.

Guldig amaryllisbukett” består av röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistach, vide och guldjulkulor. Buketten ingår i Flowerhouse utbud av julblommor. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Flowerhouse och önska God Jul!

Bukett med röda tulpaner, eukalyptus och mjuktall.

“Juldagsmorgon” är en fantasiskt vacker bukett med röda tulpaner, eukalyptus och mjuktall. Gör någon glad till jul med en julbukett från Interflora – det blir garanterat en uppskattad julklapp!

Julbukett med röda blommor och juldekorationer. Den lokale floristen väljer blommor efter tillgänglighet.

Julbuketten på bilden kallas för “Lyckodrömmar“. Om du väljer den till ditt blomsterbud går 10 % av bukettens värde till organisationen Min Stora Dag. Barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser får genom organisationen möjlighet att förverkliga sina drömmar. Ett gåvobevis levereras tillsammans med buketten. Vill du skicka de här blommorna till någon och önska God Jul? Beställ ett blombud hos Euroflorist! 

Julbukett med röda amaryllisar, tall, vide eucalyptus och en röd rosett.

Den vackra julbuketten på bilden heter “Christmas Hippeastrum“. Vad bra, då lärde vi oss att Amaryllissläktets latinska namn är Hippeastrum:) Det visste i alla fall inte vi, men nu vet vi! Buketten består av röda amaryllisar, tall, vide eucalyptus och en röd rosett. Vill du skicka blommorna till en vän så här innan jul? Beställ ett blomsterbud på flowerhouse.se!

Fantastiskt vacker vinterbukett med vita o. rosa blommor, kottar och grönt.

Kan du hitta på ett namn på den här fina buketten? Var med och tävla! Vinner du får du buketten hemskickad ända hem till dörren! Besök Euroflorists Facebook-sida för mer information. Naturligtvis kan du beställa buketten redan nu, även om den ännu inte har något produktnamn! Du hittar den hos Euroflorist

Bukett med röda amaryllis, gröna barrträdskvisar, silvriga julgranskulor och rödvit rosett.

Röd amaryllis och barrträdskvistar i en fin bukett. Arrangemanget är dekorerat med silvriga julgranskulor och en röd-vit rosett. Buketten heter “Röd romans” och finns att beställa online hos Euroflorist

Julbukett med röda tulpaner, röda bär och gröna blad.

Tulpaner känns extra lyxiga så här innan jul! Röda tulpaner tillsammans med röda bär och gröna blad passar perfekt som julhälsning! Vill du skicka buketten “Kärleksfulla tulpaner” som blomsterbud till någon? Beställ blommorna direkt på nätet på euroflorist.se

Julbukett med röda amaryllis, tall, eucalyptus och röd rosett.

Önska God Jul med buketten “Merry Christmas“! Den består av röda amaryllis, tall, eucalyptus och röd rosett. Du hittar buketten hos Flowerhouse. Ett blomsterbud beställes enkelt direkt i deras webshop.

Snittamaryllis (en stängel) med röda amaryllis och röd rosett runt stängeln.

En stängel med ståtliga, röda amaryllis och en röd rosett. Perfekt att sätta i en hög vas! Arrangemanget heter “Julkram” och finns att beställa hos Euroflorist. Önska God Jul med en julblomma!

Kika in i blomsterförmedlarnas egna butiker. Där finns många fler fina julblommor! Se mer här:

Till Euroflorists julblommor
Till Flowerhouse julblommor
Till Interfloras julblommor

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Skicka julblommor med blomsterbud

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet