Julblommor hos INTERFLORA

Skicka julblommor från INTERFLORA

Julgrupp med röda amaryllis. Längst ner röda minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och grönt som dekoration. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Interflora och önska God Jul!

“Juletid” är en klassisk julgrupp, med ståtliga amaryllis, minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och grönt. En exklusiv skapelse, designad av Interfloras skickliga florister. Vill du göra någon glad med den här juldekorationen? Du hittar julgruppen “Juletid” i Interfloras egen onlinebutik.

beställ ett blombud enkelt online

Budavgift: från 99 kr för blomsterbud inom Sverige och till utlandet.
Interflora fixar blomsterbud till över 150 länder.

Interflora är en av våra största blomsterförmedlare och dess historia började redan på 1920-talet. En kedja med lång erfarenhet av blomsterförmedling!

Det finns gott om vackra julgrupper, juldekorationer och julbuketter i Interfloras sortiment.

Nedan kan du se ett urval ur Interfloras stora sortiment av vackra julstjärnor, amaryllis, hyacinter, orkidéer, tulpaner, julrosor m m:

Grön mjuktall i terrakottakruka. Från Interflora.

En vacker grön rumsgran blir en superfin julklapp! Granen finns bland Interfloras julblommor. Det är busenkelt att blommografera idag, när man kan beställa blommor och växter direkt på nätet.

Stor tulpanbukett med röda jultulpaner, eucalyptus och mjuktall. En stämningsfull julbukett från Interflora.

Tulpaner ger en känsla av att våren är här när den mörka tiden är över. Dessutom är det LYX att få ett fång tulpaner redan i december! Skicka ett fång röda jultulpaner från Interflora till dina nära och kära – beställ din blomstergåva enkelt och smidigt online.

Glasvas fylld med vita julrosor, mossa och blåbärsris. Låt Interflora sända julrosorna ända hem till mottagaren med ett blomsterbud!

De små, söta julrosorna är fantastiskt vackra. En glasvas fylld med vita julrosor, mossa och blåbärsris kommer att göra mottagaren riktigt glad! Beställ julrosorna i Interfloras e-butik, så kommer de att färdas ända hem till mottagarens dörr.

Jullyx, en juldekoration med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, dekorationsgrönt och kottar. En dekoration som sticker ut! Att blommografera via Interflora är enkelt - beställ din blomstergåva snabbt och enkelt på nätet!

Blomsterarrangemanget “Jullyx” sticker ut bland andra julblommor. En fantastisk kombination av amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, dekorationsgrönt och kottar. Juldekorationen “Jullyx” finns i två storlekar i Interfloras onlineshop. Här ser du den minsta storleken.

Röda julstjärnor i vita krukor. Julstjärnorna finns hos Interflora. Välj att skicka en eller två stycken julstjärnor med ett Interflora-bud!

Röda julstjärnor tillhör julen! Hos Interflora kan du välja att skicka en eller två stycken julstjärnor med blomsterbud. Din blomstrande julhälsning kommer att få mottagaren att spricka upp i ett stort leende!

 

Det finns många fler stämningsfulla julblommor i Interfloras egen onlinebutik, se här!

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

 

Blommografera en blomstrande julhälsning

– beställ din blomstergåva
direkt på nätet hos Interflora
för leverans inom Sverige eller till utlandet