Julblommor hos INTERFLORA

Skicka julblommor via Interflora

beställ ett blombud enkelt online

Budavgift: från 99 kr för blomsterbud inom Sverige och till utlandet.
Interflora fixar blomsterbud till över 150 länder.

Interflora är en av de största blomsterförmedlingarna i Sverige. Deras historia började redan på 1920-talet. En kedja med lång erfarenhet av blomsterförmedling!

Vill du skicka julblommor utomlands är Interflora ett bra val. De fixar blomsterbud till över 150 länder.

Det finns gott om vackra julgrupper, juldekorationer och julbuketter i Interfloras e-butik.

Nedan ser du ett urval ur Interfloras stora sortiment av julstjärnor, amaryllis, hyacinter, orkidéer, tulpaner, julrosor m m:

Grön mjuktall i terrakottakruka. Från Interflora.

En vacker grön rumsgran blir en superfin julklapp! Granen finns bland Interfloras julblommor. Det är busenkelt att blommografera idag, när man kan beställa blommor och växter direkt på nätet.

Röda julstjärnor i vita krukor. Julstjärnorna finns hos Interflora. Välj att skicka en eller två stycken julstjärnor med ett Interflora-bud!

Röda julstjärnor tillhör julen! Hos Interflora kan du välja att skicka en eller två stycken julstjärnor med blomsterbud. Din blomstrande julhälsning kommer att få mottagaren att spricka upp i ett stort leende!

Hög julgrupp med amaryllis, ilex, nejlika och tall . Ur Interfloras julsortiment.

Julgruppen “Strålande Jul”, en lyxvariant med amaryllis, ilex, nejlika och tall. Ett alternativ för dig som vill skicka en exklusiv julhälsning till någon. Överraska med ett blombud till jul – beställ enkelt direkt på nätet!

Vit julros i kruka. Ur Interfloras julsortiment.

Julrosor har blivit mycket populära som krukväxter till jul. Inte konstigt, de är ju så vackra! Julrosorna går att plantera ut till våren. Den här söta lilla juldekorationen är lättplacerad och kommer att göra sig fint på julbordet:) Julgruppen finns att beställa som blombud i Interfloras egen webshop.

En klassisk stor julgrupp, med röd amaryllis, hyacinter, julstjärna och silvertall. Finns att beställa som blombud hos Interflora.

En klassisk stor julgrupp, med röd amaryllis, hyacinter, julstjärna och silvertall. Julgruppen finns att beställa online hos Interflora. Gör någon riktigt glad till jul – skicka en julgrupp med ett Interflora-bud!

 

Det finns många fler stämningsfulla julblommor i Interfloras egen onlinebutik, se här!

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

 

Överraska med en blomstrande julhälsning