Julgrupper

Överraska med en julgrupp

– beställ ett blomsterbud enklast online

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare. De är alla duktiga på att arrangera fina julgrupper. Ett blomsterbud inom Sverige kostar 99 kr hos alla tre, så det priset behöver du inte jämföra. Titta istället igenom butikernas sortiment av julgrupper och välj ut den grupp du tycker passar bäst för just din julgåva!

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

Nedan presenterar vi ett urval ur de här blomsterförmedlarnas sortiment av vackra julgrupper, bestående av t ex hyacinter, julstjärnor, amaryllis, julrosor m m. En del julgrupper innehåller, förutom blommorna, även en ask eller strut med läcker choklad.

Julgrupper, ett urval:

Hyacintfrossa, en julgrupp i vit skål, med vita hyacinter, echeveria, kottar och vitmossa. Skicka julgruppen tillsammans med din julhälsning med ett Flowerhouse-bud!

“Hyacintfrossa”, en julgrupp från Flowerhouse, med vita hyacinter, echeveria, kottar, mossa och julpynt. Låt Flowerhouse leverera julgruppen till mottagaren via ett blomsterbud från en lokal blomsterbutik.

Juldekoration med röda rosor, nejlikor och skimmia, grönt och kottar. Den ingår i Interfloras julsortiment.

“Juldröm med choklad”, en stämningsfull juldekoration med röda rosor, nejlikor och skimmia, grönt och kottar. Plus en ask med läckra chokladpraliner som extra bonus. Bordsdekorationen och chokladasken blir en fin julklapp till någon du tycker om! Gåvosetet hittar du bland Interfloras julgrupper, julbuketter och juldekorationer.

Julgrupp i rund skål, med vita hyacinter, silverkulor och svarta dekorationspinnar. Sänd julgruppen med ett bud från Flowerhouse och hälsa God Jul!

Julgruppen “Gnistrande Hyacinter”, med vita hyacinter, silverkulor och svarta dekorationspinnar – allt arrangerat i en rund skål. Låt julgruppen färdas hela vägen hem till dina nära och kära med ett Flowerhouse-blombud!

"Rosa hyacintplantering", ett vackert arrangemang i glasskål, med två rosa hyacinter, echiveria, grönmossa och kanelstänger. Skicka julgruppen med ett Flowerhouse-bud till dina nära och kära till jul!

“Rosa hyacintplantering”, ett vackert arrangemang i glasskål, med två rosa hyacinter, echiveria, grönmossa och kanelstänger. Att blommografera julblommor via Flowerhouse är enkelt – beställ din blomstergåva direkt i onlinebutiken!

"Julgrupp i juletid" från Interflora, med röda amaryllis, röda minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och julgrönt. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Interflora och önska God Jul!

“Julgrupp i juletid” från Interflora, med röda amaryllis, röda minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och julgrönt. En lyxig och stämningsfull julgrupp som ger en fin julstämning. Julgruppen finns att beställa online i Interfloras egen webbutik.

Julgrupp med röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel, nobilisgran. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Flowerhouse och önska God Jul!

En stämningsfull julgrupp från Flowerhouse, med röda minijulstjärnor, röda äpplen, kanel och nobilisgran. Låt Flowerhouse leverera blommorna med ett bud ända hem till mottagarens dörr!

Klassisk julgrupp, med röd julstjärna, mossa och gröna växter + jupynt. Julgruppen ingår i Euroflorists sortiment av julgrupper, julbuketter och juldekorationer.

“Klassisk Julgrupp”, en Euroflorist-dekoration med röd julstjärna, gröna växter, mossa och julpynt. Euroflorist hjälper dig att leverera julgruppen tillsammans med din julhälsning till mottagaradressen

Julgrupp med röda julstjärnor och röda julkulor. Plus en ask med nio chokladpraliner. Gåvosetet ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.

“Julfint med choklad”, ett härligt gåvoset från Flowerhouse. Julgruppen innehåller stämningsfulla röda julstjärnor och röda julkulor. Som extra bonus levereras en ask med nio praliner tillsammans med julgruppen. Det är enkelt att blommografera via Flowerhouse. Beställ din julgåva i onlinebutiken, så ser Flowerhouse till att den hamnar hos adressaten.

"Barndomsjul", en klassisk julgrupp, arrangerad i en korg. Röda julblommor och dekorationsgrönt i en stillig kombination. Julgruppen ingår i Euroflorists julsortiment.

“Barndomsjul”, en klassisk julgrupp, arrangerad i en korg. Röda julblommor och dekorationsgrönt i en stillig kombination. Julgruppen ingår i Euroflorists julsortiment.

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på julblommor hos de olika blomsterförmedlarna innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka med ditt bud. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Flowerhouse
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora
Julblommor hos Flowerhouse

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Flowerhouse
– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Önska God Jul med ett blomsterbud

– beställ din blomstrande julgåva
direkt på nätet för leverans
inom Sverige eller till utlandet