Julgrupper

Överraska med en julgrupp

– beställ ett blomsterbud enklast online

Euroflorist och Interflora är båda erfarna och välrenommerade blomsterförmedlingar på nätet.
Förmedlingsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos båda.
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Euroflorist och Interflora är två stora och välkända blomsterförmedlingar. De är båda duktiga på att arrangera fina julgrupper. Ett blomsterbud inom Sverige kostar 99 kr hos alla tre, så det priset behöver du inte jämföra. Titta istället igenom butikernas sortiment av julgrupper och välj ut den grupp du tycker passar bäst för just din julgåva!

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

Nedan presenteras ett urval ur ovanstående blomsterförmedlingars sortiment av vackra julgrupper, bestående av t ex hyacinter, julstjärnor, amaryllis, julrosor m m. En del julgrupper innehåller, förutom blommorna, även en ask eller strut med läcker choklad.

Julgrupper, ett urval:

Klassisk julgrupp med julstjärna, echeveria, murgröna, en. Plus en påse med chokladkulor. Ur Euroflorists sortiment av julgrupper.

Rund, traditionell julgrupp med röda julstjärnor, echeveria, murgröna, en och så en påse med läckra chokladpraliner som extra bonus. Skicka julgruppen och chokladen med ett blomsterbud från Euroflorist – beställ din julklapp enkelt online!

Låt floristen sätta ihop en fin julgrupp! Rund grupp med grönt och röda julblommor blir det:) Ett alternativ hos Euroflorist.

Har du svårt att bestämma vilken julgrupp du ska skicka? Varför inte låta floristen själv skapa en fin julgrupp av tillgängliga, röda julblommor och grönt? Alternativet finns hos Euroflorist. En julgrupp att sätta på julbordet bidrar till ökad julstämning:)

Stor julgrupp med krukamaryllis och snittamaryllis tillsammans med ilex, blandat grönt och små julkulor i rött. Fantastiskt vacker. En julgrupp från Interflora.

Den här stora, stämningsfulla julgruppen hittar du bland Interfloras julblommor. Den innehåller krukamaryllis och snittamaryllis tillsammans med ilex, blandat grönt och små röda julkulor. Din generösa julhälsning kommer garanterat att uppskattas! Sänd ett blomsterbud med Interflora – beställ smidigast direkt på nätet.

Stor klassisk julgrupp med hyacinter, julstjärnor, amaryllis och silvertall. Ur Interfloras julsortiment.

“Klassisk Jul”, en klassisk julgrupp med hyacinter, amaryllis, julstjärnor och silvertall. Julgruppen finns att beställa som blombud hos Interflora, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på julblommor hos de olika blomsterförmedlarna innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka med ditt bud. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlingar som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Önska God Jul med ett blomsterbud

– beställ din blomstrande julgåva
direkt på nätet för leverans
inom Sverige eller till utlandet