Julgrupper

Överraska med en julgrupp

– beställ ett blomsterbud direkt online!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och välkända blomsterförmedlare. De är alla duktiga på att arrangera fina julgrupper. Ett blomsterbud inom Sverige kostar 99 kr hos alla tre, så det priset behöver du inte jämföra. Titta istället igenom butikernas sortiment av julgrupper och välj ut den grupp du tycker passar bäst för just din julgåva!

Nedan presenterar vi ett urval ur de här blomsterförmedlarnas sortiment av vackra julgrupper, bestående av t ex hyacinter, julstjärnor, amaryllis, julrosor m m. En del julgrupper innehåller, förutom blommorna, även en ask eller strut med läcker choklad.

Julgrupper, ett urval:

Julgrupp med röd kalanchoe, grön liten växt, röda dekorationshjärtan och dekorationspinnar.

Söt julgrupp med röd kalanchoe, röda dekorationshjärtan, grönt och dekorationspinnar. Julgruppen heter “Julens hjärta” och finns att köpa hos Euroflorist

Julgrupp med röda julstjärnor, röda julgranskulor och en ask med nio chokladpraliner.

Julfint med choklad“, en stämningsfull julgrupp med röda julstjärnor och julgranskulor. Plus en ask med nio stycken härliga chokladpraliner! Arrangemanget finns hos blomsterförmedlaren Flowerhouse.

Julgrupp med röd amaryllis, röd julstjärna och julpynt.

Lyxig amaryllis“, en exklusiv julgrupp med amaryllis, röd julstjärna och julpynt. Julgruppen finns i tre olika storlekar på euroflorist.se. Önska God Jul med ett blomsterbud och gör någon riktigt julglad! 

Julgrupp i röd skål, med röd skål, med röda amaryllisar, röda minijulstjärnor, mossa, ilexkvistar, guldjulkulor och kottar.

Amaryllisgrupp deluxe“, en superfin julgrupp i en röd skål, med röda amaryllisar, röda minijulstjärnor, mossa, ilexkvistar, guldjulkulor och kottar. Julgruppen finns att beställa online på flowerhouse.se.

Julgrupp i avlång kruka med hyacinter, grönt och julpynt. Perfekt på matbordet!

Den här julgruppen är perfekt att ställa på matbordet. Den avlånga krukan passar perfekt som dekoration på matplatsen. “Dekorativa hyacinter” finns att beställa som blomsterbud på euroflorist.se

Vit fyrkantig skål med amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar.

Den här stiliga julgruppen kan du beställa online hos blomsterförmedlaren flowerhouse. Julgruppen är arrangerad i en vit fyrkantig skål och är fylld med amaryllis, vita minijulstjärnor, vita hyacinter, echiveria, vide, vitmossa och kottar. Vill du skicka julgruppen med ett bud till vänner eller släktingar? Beställ ett blomsterbud på flowerhouse.se!

Julgrupp med vita hyacinter, vita julstjärner, grön tall, kottar och kanelstänger. Finns hos Interflora.

Om du väljer den här julgruppen till ditt blomsterbud kommer total 30 kr att gå till Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Gör någon glad med en julgrupp – överraska med ett blomsterbud från Interflora!

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på julblommor hos de olika blomsterförmedlarna innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka med ditt bud. Se mer här:

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Flowerhouse
Julblommor hos Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Önska God Jul med ett blomsterbud

– beställ din blomstrande julgåva
direkt på nätet för leverans
inom Sverige eller till utlandet