Julblommor med Amaryllis

Skicka Amaryllis med blomsterbud

Julbukett från Flowerhouse, med röda amaryllis, eucalyptus och mjuktall.

“Merry Christmas” är en fantastisk julbukett med röda amaryllis, eucalyptus och mjuktall. Låt ett fång amaryllis från Flowerhouse förmedla din julhälsning!

– beställ julblommorna online

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Amaryllis är en populär decemberblomma. Det är något magiskt med att följa en amaryllis från amaryllisknoppen i löken fram till det att den slår ut i full prakt.

Vi presenterar här ett urval ur Euroflorists, Flowerhouse och Interfloras sortiment av amaryllisarrangemang:

Julgrupper, julbuketter, juldekorationer med amaryllis hos Euroflorist:

Juldekoration från Euroflorist, med röda amaryllis. Ilexbär, grönt och julpynt i basen. Juldekorationen ingår i Euroflorists sortiment av julblommor.

Djupröda amaryllis i en fyrkantig glasvas, med ilexbär, grönt och julpynt som dekorationer i basen. Skicka juldekorationen med ett Euroflorist-bud och önska God Jul! Din speciella hälsning kommer garanterat att uppskattas:)

Julbukett med amaryllis, tulpaner, grönt och julkulor. Blommorna kommer från Euroflorist.

“FloristFias Julbukett” från Euroflorist ger en härlig julfeeling! Amaryllis, jultulpaner, julkulor och grönt i en stämningsfull kombination. Sänd en amaryllisbukett i julklapp – beställ din blomstergåva enkelt och smidigt i Euroflorists webbutik!

Euroflorist tar 99 kr för ett blomsterbud inom Sverige. Naturligtvis kan du skicka blommor utomlands också.

Se alla julblommor hos Euroflorist här!

Några bildexempel på juldekorationer med amaryllis från Flowerhouse:

Julbukett med röda amaryllis, ilexbär och grönt. Blommorna ingår i Flowerhouse sortiment av julbuketter, julgrupper och juldekorationer.

Amaryllis är en vacker blomma som passar lika bra som snittblomma som i en plantering. Den vackra amaryllisbuketten på bilden, med amaryllis och ilexbär, hittar du i Flowerhouse e-butik. Låt julblommorna flyga hela vägen hem till mottagarens dörr med ett Flowerhouse-blombud!

Julbukett med röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistage, vide och guldjulkulor. Julbuketten finns att beställa online hos Flowerhouse, en erfaren blomsterförmedling på nätet.

Om du vill skicka en extra festlig julbukett till någon är “Guldig Amaryllisbukett” från Flowerhouse ett tips. Buketten innehåller röda amaryllisar, ilexkvistar, röd skimmia, pistage, vide och guldjulkulor. Sänd en blomstrande julhälsning till någon du gillar – beställ din gåva i Flowerhouse e-butik!

Traditionell julgrupp, med röda amaryllis, vit hyacint, kuddmossa, en och röd julkula. Julgruppen ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.

“Julejul” är en stämningsfull, traditionell julgrupp, med röda amaryllis, vit hyacint, en, kuddmossa och röda julkulor. Låt Flowerhouse leverera din julgåva ända hem till mottagarens dörr!

Flowerhouse tar 99 kr i förmedlingsavgift för ett blombud inom Sverige.
Vill du skicka julblommor utomlands via Flowerhouse kan du kika in här!

Se alla julblommor hos Flowerhouse här!

 

Några utvalda bildexempel på juldekorationer och julbuketter med amaryllis från Interflora:

"Julgrupp i juletid" från Interflora, med röda amaryllis, röda minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och julgrönt. Skicka julgruppen med ett blomsterbud från Interflora och önska God Jul!

“Julgrupp i juletid” från Interflora, med röda amaryllis, röda minijulstjärnor, kottar, kanelstänger och julgrönt. En lyxig och stämningsfull julgrupp som ger en fin julstämning. Julgruppen finns att beställa online i Interfloras egen webbutik.

Julbukett med röda amaryllis och eucalyptus samt en ask med fyra chokladpraliner. En vacker julbukett ur Interfloras julsortiment.

Interfloras Decemberbukett består av röda snittamaryllis och eucalyptus. Om du vill lyxa till din julgåva kan du välja att skicka en ask med chokladpraliner tillsammans med blommorna. Gåvosetet finns i Interfloras julavdelning.

En lyxig och annorlunda juldekoration, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, mossa och grönt. Låt Interflora leverera juldekorationen med ett bud ända hem till mottagrens adress.

En lyxig och annorlunda juldekoration, med amaryllis, tistel, alstroemeria, nejlikor, mossa och grönt. Juldekorationen är formgiven av Interfloras skickliga florister.

 

Se alla julblommor hos Interflora här!

Vill du blommografera till utlandet? Spana in Interfloras utbud av blommor som kan skickas utomlands här! Interflora har det absolut största utbudet av blommor till utlandet och skickar blomstergåvor till flest länder (150 st).

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora
Julblommor hos Flowerhouse

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Flowerhouse
– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Skicka julblommor med blomsterbud

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet