Julblommor och choklad

Överraska med
julblommor och choklad

– beställ ett blomsterbud enkelt direkt online!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Om du ska skicka ett blomsterbud till någon i jul och vill ge något litet extra, kan du beställa julgrupper och juldekorationer som även innehåller en ask läcker choklad.

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och erfarna blomsterförmedlare. Du kan beställa blombud direkt på nätet hos alla tre. Naturligtvis kan du skicka julblommor till utlandet också om du vill.

Nedan presenterar vi ett urval ur de här blomsterförmedlarnas julblommor, förutom själva blommorna, även innehåller en läcker chokladask:

Några utvalda bildexempel på julgrupper och julblommor med choklad hos EurofloristFlowerhouse respektive Interflora:

Julgrupp med röda minijulstjärnor, fem röda julkulor och mossa. En chokladask med nio praliner ingår i gåvan.

Julfint med choklad“, ett arrangemang från blomsterförmedlaren Flowerhouse. Julgruppen består av röda minijulstjärnor, mossa och fem stycken röda julkulor. Dessutom ingår en ask med nio stycken läckra chokladpraliner. En perfekt julklapp!

Bukett med isblå blommor och en strut med chokladpraliner.

En vacker bukett med isblå blommor och grönt samt en strut choklad blir en fin julhälsning. Skicka din julgåva med ett blomsterbud från Euroflorist och överraska dina nära och kära! -> till alla stämningsfulla julgrupper, julbuketter, julgåvor, juldekorationer m m!

Julgrupp och en strut choklad från Euroflorist.

Låt en stämningsfull julgrupp och en strut choklad förmedla din julhälsning. Gåvan finns att beställa som blomsterbud hos blomsterförmedlaren Euroflorist. 

Bukett med vita snittamaryllis och steelgrass samt en ask med chokladpraliner.

Adventshälsning med choklad” är en vacker bukett med vita snittamaryllis och steelgrass. En vit sidenrosett är bunden runt buketten. Tillsammans med blommorna levereras det en ask med härliga chokladpraliner! Titta in hos Flowerhouse och studera deras rika utbud av julblommor innan du bestämmer dig för vilket arrangemang du vill skicka med bud.

 

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det stor chans att det går att ordna. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Skicka julblommor och choklad med blomsterbud

– beställ din julgåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet