Julblommor och choklad

Överraska med
julblommor och choklad

Julgrupp med röda julstjärnor och röda julkulor. Plus en ask med nio chokladpraliner. Gåvosetet ingår i Flowerhouse utbud av julblommor.

“Julfint med choklad”, ett arrangemang från Flowerhouse. Julgruppen består av röda minijulstjärnor, mossa och fem stycken röda julkulor. Dessutom ingår en ask med nio stycken läckra chokladpraliner. 

– beställ ett blomsterbud online

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlingar. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Om du ska skicka ett blomsterbud till någon i jul och vill ge något litet extra, kan du beställa julgrupper och juldekorationer som även innehåller en ask läcker choklad.

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är tre stora och erfarna blomsterförmedlare. Du kan beställa blombud direkt på nätet hos alla tre.

Vill du skicka julblommor utomlands? Då rekommenderar vi speciellt Interflora, som har det största utlandsutbudet. Men även Euroflorist och Flowerhouse fixar blomsterbud till utlandet. Jämför utbud och priser!

Nedan presenterar vi ett urval ur de här blomsterförmedlarnas julblommor, förutom själva blommorna, även innehåller en läcker chokladask:

Några utvalda bildexempel på julgrupper och julblommor med choklad hos EurofloristFlowerhouse respektive Interflora:

Röd julstjärna och en förpackning choklad. Ett gåvoset från Euroflorist.

“Julens stjärna”, ett gåvoset från Euroflorist med både blommor i form av en julstjärna och choklad. Vill du skicka “Julens stjärna” till någon i julklapp? Beställ ett blomsterbud i Euroflorists webbutik, så kommer din gåva att levereras ända hem till mottagaren.

Juldekoration med röda rosor, nejlikor och skimmia, grönt och kottar. Den ingår i Interfloras julsortiment.

“Juldröm med choklad”, en stämningsfull julgrupp med röda rosor, nejlikor och skimmia, grönt och kottar. Plus en ask med  chokladpraliner. Det blir en superfin julklapp! Gåvosetet ingår i Interfloras utbud av julgrupper, julbuketter och juldekorationer.

Julgrupp med blandade julblommor i rött plus en ask med chokladpraliner. Gåvosetet finns att beställa hos Euroflorist, en av de största blomsterförmedlingarna på nätet.

Låt en vacker julgrupp med blandade julblommor i rött och en ask med läcker choklad förmedla din julhälsning. Julgruppen finns att beställa i tre olika storlekar hos Euroflorist.

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det stor chans att det går att ordna. Du ser de olika blomsterförmedlingarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis

Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor med julrosor
Buketter med jultulpaner

Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Julblommor hos Euroflorist
Julblommor hos Interflora
Julblommor hos Flowerhouse

Nyårsblommor

Julblommor till utlandet
– blomsterbud utomlands via Euroflorist

– blomsterbud utomlands via Flowerhouse
– blomsterbud utomlands via Interflora

 

Skicka julblommor och choklad med blomsterbud

– beställ din julgåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet