JULROSOR

Skicka en Julrosplantering
med ett blomsterbud

– och gör någon glad!

          

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora är våra tre största blomsterförmedlare. Förmedliningsavgift för blombud inom Sverige: 99 kr hos alla tre!
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Du kan beställa julblommor direkt på nätet

Julrosor (som tillhör Helleborus-släktet) är populära under vinterhalvåret. De är förtrollande vackra.

Vill du skicka en plantering med julrosor till någon och önska God Jul? Eller uppvakta någon speciell person? Då är ett blomsterbud ett perfekt alternativ. Du kan beställa det online, så fixar blomsterförmedlaren ett bud genom en lokal blomsterhandlare i närheten av mottagarens adress.

Några utvalda bildexempel från ovanstående blomsterförmedlare:

Glasvas med julros, kottar och mossa. Ett grönt band är knutet runt vasen.

Helleborus Nature“, en söt plantering med julrosor i en glasvas. Julrosorna är omgivna av mossa och kottar och en grön rosett är knuten runt vasen. Dekorationen finns att beställa hos Flowerhouse. Skicka blommor med bud och och önska God Jul!

Julros i naturinspirerad kruka.

En julros planterad i en unik, naturinspirerad kruka. Arrangemanget heter “Vårtecken” och finns att beställa på euroflorist.se.

Vit kruka med vit julros och silveränglahår.

Vita julrosor i en vit kruka. Smakfullt! Du hittar “Glittrande julros” på flowerhouse.se. Överraska med ett blombud till jul!

Plantering med vit julros, dekorerad med tillandsiamossa i basen.

Söt julros, dekorerad med tillandsiamossa i basen. Arrangemanget heter kort och gott “Helleborus“, vilket är det latinska namnet på julrossläktet. Du hittar blomman på flowerhouse.se.

Glaskruka med julrosor, finns hos Interflora.

Julros i glaskruka” från Interflora är ett sött jularrangemang. Vill du skicka de här blommorna till någon i jul? Beställ ett blomsterbud direkt på nätet i Interfloras onlinebutik!

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER på julblommor hos de olika blomsterförmedlarna innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka. Se mer här:

Julblommor från Euroflorist
Julblommor från Flowerhouse
Julblommor från Interflora

De flesta blomsterbutiker har extra öppet inför julen. Vill du att din julblomma ska anlända på själva julafton finns det i vissa fall chans att det går att ordna, men inga garantier lämnas. Många blomsterbutiker har öppet en stund på julafton, men inte alla. Det är inte heller alla blomsterförmedlare som skickar ut blomsterbud på julafton. Lillejulafton är isåfall ett säkrare kort, om du är ute i tid med din beställning. Du ser de olika blomsterförmedlarnas leveranstider inför julen här:

Leveransinformation julblommor från Euroflorist
Leveransinformation julblommor från Flowerhouse
Leveransinformation julblommor från Interflora

 

Skicka julblommor med blomsterbud

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet