Torkade blommor – skicka med bud

Publicerat

På den här sidan dyker det emellanåt upp tips och nyheter inför advent, jul och nyår och andra högtider under året. Informationen innehåller reklamlänkar.

Hållbara, torkade blommor

-> beställ julblommor hos Blombruket här!

 

Överraska med ett fång blommor

Färska blommor i all ära – de är helt underbara och det är svårt att klara sig utan dem! Det trista är att de vissnar…. Bara att acceptera att så är det och glädja sig åt blommorna så länge de håller sig fräscha och fina.

Torkade blommor är ett trevligt alternativ till färska blommor. En stor fördel är förstås att de inte vissnar i första taget. Blir de dammiga är det bara att plocka fram hårfönen och blåsa lite på blommorna.

Hos Blombruket hittar du ett megastort utbud av torkade blommor. Välj bland olika sorters riddarsporre, helichrysum, eternell, hirs, solboll, lavendel, prästkrage, slöjsilja, miskantus, lagurus, tistel, havre, vete, mullbär, nigella, lin, vallmo…., med mera!

Blommor är alltid tacksamma att ge till nära och kära – oavsett anledning. Skicka med bud till jul, till påsk, till mors dag, till fars dag, till våren, till sommaren, till hösten, till vintern…. eller närhelst du vill överraska någon du håller av.

Surfa in hos Blombruket och låt dig inspireras av blomsterprakten!

-> beställ julblommor hos Blombruket här!

Med reservation för eventuella justeringar i Blombrukets utbud och villkor.
FLER PRESENTTIPS:

Beställ gröna krukväxter i populär växtbutik på nätet

(samlade julklapps- och butikstips)