Skicka en frodig, grön växt med bud

Publicerat

På den här sidan dyker det emellanåt upp tips och nyheter inför advent, jul och nyår. Informationen innehåller reklamlänkar.

Julklappstips (istället för blomsterbud):

Skicka en krukväxt i julklapp

Välj bland cirka 100 gröna växter hos Lalaplants!

Varje planta genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan leverans.

-> beställ krukväxter hos Lalaplants här!

Önska God Jul med en frodig, grön växt! En perfekt julklapp till någon med ett genuint växtintresse. Eller till någon som inte har tid eller intresse av att idka alltför mycket växtskötsel. Välj din gröna julklapp med omsorg! Det finns flera lättskötta krukväxter hos Lalaplant.

Att skicka krukväxter från Lalaplants fungerar som ett vanligt blomsterbud. Fyll bara i din hälsningsfras i kassan och välj sedan aktuell leveransadress. Självklart kan du beställa växter till din egen adress också.

Förkovra dig om växternas förtrollade värld tillsammans med Ernst Kirchsteiger! Hur då? Jo, du inhämtar matnyttig information om växtskötsel på Lalaplants hemsida. Eller så går du med i Ernsts växtskola. Bara registrera din e-postadress hos Lalaplants, så kommer du att få skötselråd direkt till din e-postlåda lite då och då.

En frodig grön växt är ett trevligt alternativ till julblommor. Unna dig själv lite nya, fräscha växter eller skicka till någon när och kär i julklapp!

Välj bland flera leveransalternativ. Hemleverans finns som val. Fri frakt-alternativ finns vid köp över 499 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Lalaplants utbud och villkor.

-> beställ krukväxter hos Lalaplants här!

 

 


FLER JULKLAPPS- och PRESENTTIPS:

Skicka julklappar och godis direkt till julklappsmottagaren

(samlade julklapps- och butikstips)