Julblommor hos FLOWERHOUSE

Beställ julblommor hos FLOWERHOUSE – skicka med blombud

Julbukett med blommor i rött; rosor, nejlikor, santini, buplerum, tallris, eucalyptus och sex stycken röda julkulor.

Varför inte önska God Jul med den här fina buketten, som fått produktnamnet “Julkram“? Buketten består av rosor, nejlikor, santini, buplerum, tallris, eucalyptus och sex stycken röda julkulor. En julhälsning som garanterat kommer att tas emot med glädje!

Hos blomsterförmedlaren Flowerhouse kan du beställa julblommor, juldekorationer och julgrupper online, för leverans direkt hem till mottagarens adress med blombud . Förmedlingsavgiften är 99 kr för bud både inom Sverige och till utlandet. 
(OBS: vissa småorter långt ute på landsbygden kan ha något högre förmedlingsavgift)

Vi presenterar nedan ett urval ur Flowerhouse sortiment av julblommor med amaryllis, julstjärnor, hyacinter, julrosor, hyacinter m m. I vissa arrangemang ingår en liten ask med läckra chokladpraliner (förutom blommorna).

Röd ardisia som planterats i en hög, röd kruka.

God julhälsning” består av en röd ardisia som planterats i en hög, röd kruka. En lättskött växt! Med lite tur kan de röda bären sitta kvar år efter år.

Röd kruka med plantering av röda julstjärnor. Dekorerad med röda julgranskulor. Plus en ask med chokladpraliner!

Sprid lite julstämning med arrangemanget “Julfint med choklad“! Röda julstjärnor, röda julgranskulor och en ask med chokladpraliner… juligare än så kan det väl inte bli?

Vit kruka med röd/cerise azalea.

En röd/cerise azalea i en vit kruka passar utmärkt som julblomma. Du kan beställa växten i Flowerhouse webshop, så fixar de ett bud hem till mottagarens adress.

Bukett med röd amaryllis, röda ilexbär, långa kanelstänger, tallris och svarta pinnar. Ett rött organzaband har bundits runt buketten.

Vilken vacker julbukett! Den består av röd amaryllis, röda ilexbär, långa kanelstänger, tallris och svarta pinnar. Ett rött organzaband är bundet runt buketten.

 

 

Vill du skicka en speciell sorts julblomma? Titta in här för närmare presentationer:

Julblommor med Amaryllis
Julblommor med Hyacinter
Julblommor med Julstjärnor
Julblommor och choklad
Julblommor till utlandet
Julbuketter
Juldekorationer
Julgrupper

Skicka julblommor med ett bud från Flowerhouse

– beställ din blomstergåva online
för leverans inom Sverige eller till utlandet